Lejonet Horoskop 2021

Horoskopet 2021 för Lejonet kommer att fyllas med alla möjliga intressanta upplevelser. Det här året är perfekt för att besöka ännu okända platser och komma nära de människor du normalt inte skulle förvänta dig att träffa och umgås med - kanske till och ihop med någon som verkade helt otänkbar för dig tidigare. Motstå inte dessa frestelser - för de kan verkligen hjälpa dig att gå vidare. Lejonet hatar att leva i rutiner och därför kommer årets oförutsägbarheter att passa dig perfekt.

Under våren kommer din kropp och själ att leva upp, vilket innebär att du kommer att ha stor livslust och massor av idéer. Din mentala energi kommer att vara ostoppbar, vilket innebär att Lejonet kommer att känna som att hen är på toppen av världen - se upp för överkänslighet dock, för det kan få dig snabbt ner dig på jorden igen. Du tenderar att ta andras förolämpningar lite för personligt - vi rekommenderar att du inte döljer dina känslor. Endast på det här sättet kommer du att frigöra dig från känslornas klor.

På sommaren, på grund av Jupiters inflytande i Vattumannen, kommer du att vara till stor hjälp för människorna nära dig - särskilt familjen. Horoskopet antyder att i denna cirkel kan det kanske hända något som kan skaka om dina relationer, kanske en konflikt. Du kommer själv att spela en stor roll i hur du hanterar det, så ge inte upp detta ansvar. Glöm inte att ta hand om dig själv också - planera en trevlig semester eller börja med en idrott.

Under andra hälften av 2021 kommer det att ske ovanliga saker i ditt liv. Till exempel är denna period absolut perfekt för att göra resor till okända platser. Håll ögonen på personer som stör dig, både när det gäller vänner och din umgängeskrets - det kommer att öka, och en person som kan vända upp och ner på ditt liv kan plötsligt dyka upp.

Horoskopet hoppas att du utvecklas, men frågan är - är du redo? Tveka inte att ta dig an de svåraste utmaningarna, främst de som rör karriären - du kommer att tjäna mycket på om du övervinner dessa.

I slutet av året kommer Lejonet gärna vilja släppa loss. Hela 2021 har varit oerhört jobbigt för dig och vintern blir idealisk tid för att vila dig tillsammans med familjen. Det kommer att förbereda dig på fler utmaningar i ditt liv, och du kommer att hitta ny energi och inom några veckor kommer du att kunna ta ett djupt andetag och lyckas uppnå även dina mest hemliga drömmar.