Horoskop 2023

Under det kommande året 2023 kan du se fram emot mycket energi och styrka som hjälper dig med de efterlängtade förändringarna i ditt personliga liv och karriär. Tack vare motivationen som du definitivt inte kommer att sakna kommer du hela tiden att gå framåt.

Du kan förvänta dig att inträdet i det nya året kommer att förändras för dig. Jupiters position i Väduren kommer att stärka din potential och ambition, och du kommer att kunna nå dina mål. Det gäller särskilt eldtecken.

Under första halvåret 2023 bör i synnerhet Tvillingarna, Vågen och Vattumannen vara försiktiga eftersom de kan visa vissa auktoritära tendenser och misstro mot andras åsikter. Detta kan leda till konfrontation med sina nära och kära eller kollegor på jobbet, som de kan ångra senare. Att inte lita på andra betyder dock inte nödvändigtvis något fel och det kan också stärka din ansvarskänsla, vilket trots allt kan vara ganska fördelaktigt.

Karriärmässigt kommer 2023 att bli ett bra år! Speciellt för jordtecken vars redan starka ambition och önskan om ekonomisk trygghet kommer att intensifieras. Som Uranus position antyder kommer du att vara väldigt kreativ och full av nya idéer. Ibland är det till och med svårt att tro.

Under andra halvåret kan många av oss uppleva ånger. Under denna period kommer du inte att tolerera någon form av manipulation eller övertalning. I dessa fall kan särskilt eldtecken känna stark förbittring och kan vara benägna att bli aggressiva. Vattentecken kan kännas mycket sårbara, så de kommer att känna sig säkrare bakom sin skyddande sköld.

Mars i Skytten, i slutet av året, kommer att återföra energi till ditt liv. Du kommer att längta efter att resa, sporta och träffa nya människor, bland vilka du kan hitta din själsfrände.


Jupiter i väduren
20.12. 2022 - 16.5. 2023
a
20.12.
Jupiter i oxen
16.5. 2023 - 26.5. 2024
b
16.5.

Under denna period kommer du att kunna utnyttja din fulla ledarskapspotential. De som har tron på sig själva och inte är rädda för att sticka ut kan till och med skapa och sätta nya trender och även påverka många människor i deras egen omgivning. Du kommer inte att lida brist på energi heller, och när du lär dig att överföra energin till andra kommer det inte att finnas något som står i vägen för dig. Men det finns en nackdel - du kan komma att bli intressant för hjälplösa människor.

Under denna period, tack vare tålamodet och stabiliteten som kommer genom Jupiters position i Oxen, kommer du att lyckas bra i affärer och även i allt vad gäller finansiering. Och med ditt perspektiv kommer du att kunna fullfölja alla icke avklarade saker hela vägen till slutet. Du kommer inte att gilla människor som försöker förhindra dina framsteg.

Saturnus i vattumannen
17.12. 2020 - 7.3. 2023
k
17.12.
Saturnus i fiskarna
7.3. 2023 - 25.5. 2025
l
7.3.

Effekten av denna period är ofta kopplad till missnöje, oförmåga att tolerera eller acceptera saker eller personer som skiljer sig från standarden. Förmodligen kommer du att känna rädsla för att du inte passar in i en grupp eller att du är en främling. Misstro kan uppstå också. Speciellt med hänvisning till personer som är hjärtliga eller optimistiska. Det kommer dock att ha en positiv inverkan på socialt ansvar.

Uranus i oxen
15.5. 2018 - 26.4. 2026
b
15.5.

Under denna period kan du känna en önskan att förändra din rutin. Oavsett om det är en tradition av samhället eller dina egna värderingar. Du är kreativ och har en hel del fantastiska idéer så det är inte konstigt att du inte kan stå ut med något föråldrat. Men det finns också en risk för plötsliga förändringar i relationer. Du kan vara mycket oförsonligt.

Neptunus i fiskarna
4.4. 2011 - 30.3. 2025
l
4.4.

Du är mest sannolik till att känna stark mental styrka under denna period. Om du tänker på något ofta och intensivt nog och ibland tålmodigt, får du vad du vill utan tvivel. På grund av din fredliga och välgörande natur, kan du hamna i ekonomiska problem, vilket kan leda till existentiella problem så småningom.