Horoskop 2018

Med starten av 2018 kommer även ett nytt horoskop. Vårt team av erfarna astrologer har lagt ner mycket energi på det, således vet vi redan att detta året är packat med karriärprestationer, såväl som när det kommer till kärlek och äventyr. Detta året kan man även förvänta sig stabilitet i familjelivet, stunder av glädje, men även några vändningar. Men det är så livet är.

Influenser från Neptunus i fiskarnas tecken, vilket kommer märkas under hela året, lovar god mental styrka. Med tålamod och uthållighet, kommer det vara mycket lättare för en att nå sina mål. På jobbet och i privatlivet också. Enligt horoskopet kommer 2018 även att bringa unika idéer, ett sinne för humor och sist men inte minst, en fridfull attityd gentemot andra människor. Alla dessa positiva kvaliteter kan användas väldigt bra i förhållanden, till exempel.

På tal om karriärer, kommer Uranus när den står i vädurens tecken, vara mest hjälpsam. En benägenhet att lyfta fram dina tankar, oräddhet och uthållighet kommer hjälpa dig med att lösa olika problem. Du kommer förmodligen känna dig osäker av bördan av ansvar, men oroa dig inte, det händer oss alla. Tack vare Jupiters inflytande, kan vi också förvänta en väsentlig inkomst från investeringar. Dock kan denna planet också bringa några negativa aspekter - du kommer förmodligen inte kunna undvika en benägenhet för att ta risker. Det kan gå illa, särskilt om dina ekonomiska tillgångar och sparanden är med i leken.

Hursomhelst, att endast vänta på att lyckan ska falla ner i knäet på dig räcker inte. Ibland är det nödvändigt att ta första steget och ta kontroll över ditt öde. Med vårt horoskop för 2018, är du i goda händer. Med frid och säkerhet, kommer det guida dig genom den fiktiva resan som detta år representerar.

Om du är intresserad av mer information om hur 2018 kommer bli, ta då en titt på horoskopen för varje stjärntecken. Läs om vad detta året har på gång för dig och var redo för det!


Jupiter i skorpionen
10.10. 2017 - 8.11. 2018
h
10.10.
Jupiter i skytten
8.11. 2018 - 2.12. 2019
i
8.11.

Under denna period kan du räkna med en stor vinst från dina investeringar, skatter eller till exempel försäkring. Det kan dock vara farligt om du riskerar dina ekonomiska medel. Påverkad av denna position, kan din mörka sida avslöjas också.

Under denna period kommer du att agera med din övertygelse som fördel. Du kommer att vara självsäker, därför kommer du inte ha några problem samtidigt som du arbetar med större frågor. Således kommer du verka sofistikerad och du bör inte ha några problem med att övertyga andra. Men försök inte att dra nytta av det. Jupiter kommer inte att låta dig vara lugn.

Saturnus i stenbocken
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Denna period kan medföra bekymmer av misslyckanden eller avslag. Du kommer att vara mer bekväm med en underordnad ställning, särskilt när det gäller arbete som ger en hel del ansvar. Du kommer att känna dig lugnare om du följer angivna regler. Det positiva med denna period är varaktighet och en förmåga att bekämpa motgångar.

Uranus i väduren
12.3. 2011 - 6.3. 2019
a
12.3.

Du kan helt omfamna den enorma mängd energi som du känner under denna period. När det gäller karriär, kan din originalitet bidra till mer än ett framgångsrikt slutförande av projekt. Tendensen att envist främja dina idéer är verkligen en bra sak under denna tid. Din energi och humor kan komma väl till pass, till exempel, i relationer, oavsett om de är arbetsrelaterade eller personliga.

Neptunus i fiskarna
4.4. 2011 - 30.3. 2025
l
4.4.

Du är mest sannolik till att känna stark mental styrka under denna period. Om du tänker på något ofta och intensivt nog och ibland tålmodigt, får du vad du vill utan tvivel. På grund av din fredliga och välgörande natur, kan du hamna i ekonomiska problem, vilket kan leda till existentiella problem så småningom.