26.5. 2016

Stjärntecknen och tillhörande kroppsdelar

Astrologi säger att vart och ett av de tolv stjärntecknen är intimt kopplat till varje organ och system i varje levande organism på denna planet. De områden i kroppen som tilldelats tecken, från huvudet till tårna: väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna. Dessutom påverkar också inriktningen av vårt känslomässiga tillstånd, samt intresse för olika aspekter av liv och aktivitet. Det är kopplat till vår hälsa och välbefinnande.

Stjärntecknen och tillhörande kroppsdelar

Det finns två grundläggande innebörder av vilken kroppsdel stjärntecknena påverkar:

En hänvisar till det faktum att de områden som styrs av ett stjärntecken också representerar de svaga punkterna i individer som tillhör detta tecken och avslöjar där de bör vara försiktiga.

Den andra betydelsen avser inverkan av varje stjärntecknen när månen är i dem. Exempelvis Vädurens regler gäller på ovansidan av kroppen, t.ex. huvud. Därför att när månen är i Väduren, säger själsligt inflytande att migrän och andra mentala lustar har en högre risk att inträffa.

Vädurens reglage och också olika organ i huvudet - till exempel ögon. Allt lidande i detta stjärntecken kommer att påverka huvudet, producera huvudvärk, neuralgi eller sjukdomar i hjärnan. Du bör undvika svårt och stressande arbete. Det är bättre att spendera tid med att vila.

Oxen reglerar nacken, halsen, öronen och occipital- regionen. De sjukdomar som dessa regioner omfattas är goiter, difteri, kors och slaganfall. Eftersom varje tecken alltid reagerar på motsatt sätt, kan oregelbundenheter i Oxen också producera förstoppning eller oregelbunden menstruation. Var försiktig så att du inte skadar muskler eller drabbas av förkylning eller influensa.

Tvillingarna reglerar armar och händer, lungor och även de övre revbenen, därför orsakar lidande i detta stjärntecken lungsjukdomar, lunginflammation, bronkit och astma. Tillbringa mer tid utomhus, andas frisk luft, men klä dig lämpligt för vädret. Försök inte att lyfta tunga föremål.

Kräftan har matstrupe, magsäck, bukspottkörtel, övre lober av levern och luftkanalen, därav orsakar kräftan matsmältningsbesvär, gas i magen, hosta, kikhosta Vattumanenn av hysteri, och gift med stenar. Man bör röra på sig och vårda sina tänder.

Lejonet reglerar hjärtat, ryggmärg och aorta, det är därför de som lider i Lejonet drabbas av upprepande, svimning, aneurysm och krökning av ryggraden, även arteriovenös skleros och angina pectoris, Hyperemi, anemi och hydraemia. Undvik påfrestningar och stress. Ta hand om ögon, ben.

Jungfrun reglerar bukhålan, nedre lober av levern och mjälten, därför resulterar lidanden i Jungfrun producering peritonit, undernäring och störningar med absorption av chyle, tyfus och blindtarm. Diet rekommenderas. En bör till varje pris undvika kirurgiska ingrepp på magen. Effektiva skulle vara på fötter.

Vågen reglerar njurar, ländryggen i ryggrad, Vasomotorisk system och huden, på grund av det skapar lidande i detta stjärntecken plural eller undertryckande av urin, inflammation i urinledare som ansluter njurar och urinblåsa, eksem och andra hudsjukdomar. Undvik exponering av kyla, sittande på marken och klippor. Kosten är mycket viktig.

Skorpionen reglerar urinblåsan, urinröret och könsorgan i allmänhet också rektum och fallande colon, sigmoid böjning, Prostatakörteln och nasalben; därför ger lidanden i Skorpionen nasal katarr och polyper, sjukdomar i livmodern och äggstockarna, utvidgningen av prostatakörteln, oegentligheter av menstruation. Undvik exponering för kyla och kirurgi i detta område. Var försiktig med eller undvik kön. Diet - ät mindre kryddstarka och tunga livsmedel, grönsaker. Gravida kvinnor bör undvika påfrestning.

Skytten reglerar höfterna och låren, lårben, Iliaca artärer och vener, n. sciaticus nerver, därav producerar Skytten reumatism, och höftjukdomar. Det är också känt att brutna ben orsakas av detta tecken. Detox är inte att rekommendera, liksom kirurgi på nerver och kapillärer. Undvik längre promenader, vandringar, och att överbelasta benen. Undvik att äta fett, tunga livsmedel.

Stenbocken reglerar hud och knän, men den har också en magreflex, vilken regleras av motsatt tecken, Kräfta. Därmed ger lidande i Stenbocken eksem och andra hudsjukdomar och matsmältsstörningar. Undvik fysisk ansträngning, särskilt på rygg och ben, eftersom de blir mer ömtåliga.

Vattumannen reglerar vristerna, benen från knäna till fotknölarna. Undvik längre promenader, vandringar, och att överbelasta benen, nervsystemet och stress. Rekommenderas inte - ben och ledkirurgi och terapi, samt operationer på sinnesorganen, särskilt ögon.

Fiskarna reglerar fötter och tår. Den har också en effekt på buksmärtorsregionen, som omfattas av motsatt tecken, Jungfrun, därav indikerar lidande i detta tecken problem och missbildningar på fötterna. Det ger också en önskan om att dricka läkemedel som kan åstadkomma delirium tremens. Bär bekväma skor. Kroppen blir mer känslig, så allt vi förtär (alkohol, koffein och medicin) kan producera mycket starkare effekt.