Fiskarna Horoskop 2023

Representanterna för detta vatten tecken kännetecknas av stor fantasi och höga mål. Deras svaghet är dock lågt engagemang och låg självkänsla. Men år 2023 har förberett en karriärutmaning för Fiskarna, där de kommer att kunna använda den styrka och beslutsamhet som nyåret erbjuder dem.

Under det första halvåret kommer du att känna dig lite osäker på grund av den enorma mängd energi som horoskopet 2023 ger Fiskarna. Du kommer att få möjlighet att starta en ny karriär, där du kommer att övervinna din brist på mod och gå för dina mål. Var inte heller rädd för att göra de förändringar du har planerat under en lång tid - måla din lägenhet eller starta en liten renovering.

Under vårmånaderna kommer du att vara full av psykisk hälsa. Som du kommer överflöd av kreativa idéer, du kommer att förvåna inte bara dina kollegor på jobbet, men också dina vänner. Du kan se fram emot en betydande summa pengar och ett erbjudande att åka på en affärsresa utomlands. Du kan också träffa din själsfrände under denna tid.

Under andra halvåret börjar Saturnus kraft i Fiskarnas tecken att segra. Därför varnar horoskopet företrädarna för detta känsliga tecken på känslomässig sårbarhet. Under denna period kommer du att stänga av dig själv. Migrän, ånger och vissa psykosomatiska problem kan också förekomma. Använd denna period för att koppla av. Sakta ner, titta på en fin film eller meditera lite.

När det gäller relationer kommer dina känslor att vara djupa i år, och du kommer att uppleva varje ögonblick mycket intensivt. Ömhet och empati kommer att bli dina styrkor, så att spendera tiden med dig kommer att vara ett nöje. Särskilt vid sommaren och hösten kan du känna dig full av motsägelser, och din försvarslöshet kommer att börja dyka upp. Var därför säker och ge dig själv tid att tänka först.