10.4. 2017

De vanligaste frågorna och svaren inom astrologi

Om du är en nybörjare i astrologins värld eller om du bara vill försäkra dig, ska du definitivt fortsätta läsa. Vi har förberett några svar på frågor inom astrologin, med vilka vårt erfarna team har daglig kontakt.

De vanligaste frågorna och svaren inom astrologi

1:a Är det nödvändigt att veta den exakta tiden för födseln?

Om du är intresserad av vilket stjärntecken du är eller långsiktiga förutsägelser för en viss period - så räcker det helt enkelt med datumet för födseln. Men, om du har en längtan efter ett perfekt horoskop, så är det nödvändigt att veta den exakta tiden och platsen då du föddes. Eftersom det är enda sättet ditt horoskop kan vara unikt och exakt.

Om du inte vet den exakta tiden då du föddes, är det möjligt att få denna information från sjukhuset eller lokala myndigheter, det är oftast registrerat.

2:a Vad är astrologi, egentligen?

Astrologi är ett ämne, som hanterar forskning kring kopplingar mellan händelser i himlen (karaktäriserat av planeters positioner, månen och stjärnornas rörelse) och dess inflytande på människan. Både mentala och fysiska problem - hälso- och fysiska skick.

3:e Vad är ett horoskop?

Ett horoskop kan ses som en skildring av en kvalitet av en fast tid som är fastsällt genom observationen av positioner och rörelser av planeterna och dess inflytande på jorden och dem själva. Därför, har ett sådant horoskop en informativ förmåga av energi, vilket är laddat vid det tillfället, eller betingelse av en särskild situation.

4:e Vad är aspekterna och hur är de relaterade till ett horoskop?

Vi kan tänka oss en aspekt som en vinkel, vilken befinner sig mellan två planeter (solen är spetsen på denna vinkel). Aspekter är viktiga faktorer i ett horoskop, eftersom de bestämme mängden inflytande av varje planet och andra astrologiska element.

5:e Jag undrar vad mitt horoskop är, men jag är samtidigt rädd för det…

Denna reaktion är ganska vanlig. Men du har inget att vara rädd för. Astrologi kan uppfattas som spådom, det är baserat på energi och slumpen som är påverkade av planeternas positioner. Så, ett horoskop berättar alltså för oss om möjligheterna och visar oss vägen. Men, det slutgiltiga beslutet är upp till oss.