Vattumannen maj Horoskop 2023

Själfull och romantisk med en känsla av experimenterande

Maj kommer att framkalla några motstridiga känslor i Vattumannen. Du kommer att komma till ett vägskäl i ditt privatliv, och du kommer inte att veta vilken väg att gå. Ditt kärleksliv kommer att besvära dig mest. Du kommer att börja ifrågasätta om din partner är den rätta, och minnen av din gamla kärlek kommer att börja poppa upp, och du kommer att börja jämföra de två av dem. Du borde försöka hitta en inre balans och stänga av för lite. Att gå en promenad i skogen, frisk luft och lite motion kommer att vara bra för dig. Du kommer också att känna dig laddad när du är med andra människor så bjuda en av dina vänner för ett glas vin och ha kul tillsammans.

Under denna månad kan det uppstå lite kaos i dina relationer. Du älskar och dyrkar din partner, men ändå tenderar du ofta att gå tillbaka i tankarna till ditt senaste förhållande och fundera på vad du då gjorde fel. Förhållandet med ditt ex är inte det bästa, och du vill ändra det.
Du kommer att ha en pålitlig uppfattning om de olika månfaserna. Detta kommer också att påverka ditt humör, ditt engagemang i arbetet och även din hälsa. Du kommer att vara särskilt utsatt för ledsmärtor, och din hud kommer också att vara mer känslig. Tveka därför inte att köpa lite bättre kroppslotioner och vitaminer i bra kvalitet.

Vattumannen juni >>


Solen i oxen
20.4.10:01 - 21.5.08:57
b
20.4.
Solen i tvillingarna
21.5.09:57 - 21.6.16:46
c
21.5.

Denna period kan vara mycket fördelaktig för dig. Du kommer vara obeveklig och stabil när det kommer till dina åsikter. Alltså agerar du som en naturlig auktoritet och blir respekterad. Du kan känna ett behov av att samla ihop dina pengar, då de kan vara relevanta för dig. Med detta i åtanke, kan du kanske arbeta hårdare än du brukar. Men du kan framstå som girig och bete dig elakt i extrema situationer.

Du kommer inte få något lugn under denna perioden. En längtan efter ny information kommer driva dig framåt. Du kan framstå som sällskaplig, intellektuell eller till och med socialistisk i samhället. Ny kunskap och nya förmågor kommer hjälpa dig i ditt självförverkligande; du behöver därför inte vara rädd för att vara angelägen att studera, eller till och med skada relationer.

Venus i tvillingarna
11.4.06:37 - 7.5.16:17
c
11.4.
Venus i kräftan
7.5.17:17 - 5.6.15:45
d
7.5.

Du stannar inte kvar på en plats dessa dagarna. Resa, nya äventyr, ett socialt liv och flörtande attraherar dig. I extrema fall kan andra uppleva ditt beteende som trångsynt. När det kommer till kärlek blir du inte tillfredsställd av att bara ha en partner. I ett långvarigt förhållande bör din partner förse dig med många intressanta idéer för att göra dig glad.

Under denna perioden är dina känslor extra djupa vilket kan leda till att du blir mer sårbar. Så det är ingen överraskning att du försöker gömma dem från världen utanför. Du kan vara mycket empatisk och omtänksam mot andra, men inom dig, slåss du mot dina motstridiga känslor och kan inte besluta dig. Du kommer uppmuntra din partner och få dem att känna sig självsäker.

Merkurius i oxen
3.4.18:10 - 11.6.12:18
b
3.4.

Under denna period, tenderar vi att bete oss rationellt och försöker vara lugna. Det verkar som att känslor inte rår på oss, då vi är påverkade av Merkurius. Vår komunikation är ganska långsam och eftertänkt, men å andra sidan, är det fullt förståeligt. Utöver det, kommer du kunna framgångsrikt avsluta vad som helst tack vare ditt tålamod och uthållighet. Därför är det inget som stoppar din utveckling.

Mars i kräftan
25.3.12:27 - 20.5.17:10
d
25.3.
Mars i lejonet
20.5.18:10 - 10.7.13:17
e
20.5.

Under denna period, bör din energi riktas mot de närmsta vännerna och familjen - hemmet som ni alla skapar. Dina protektionistiska tendenser kommer att vara mycket stark i dessa dagar. Du kommer att svara på stress med en defensiv attityd. Om du håller känslorna buteljerade, kan det leda till bitterhet och irrationella ilska.

Denna period bringar mycket fysisk energi men även gos pyksisk hälsa också. Du kan ta itu med vardagliga problem lätt. Men, behovet av att bli beundrar medföljer dessa förmågor - i detta fall måste du se upp, eftersom en konflikt kan uppstå. Ditt självförtroende är lämpligt, men oturligt nog, kan de förändras till egoism.