Vattumannen maj Horoskop 2024

Själfull och romantisk med en känsla av experimenterande

Maj kommer att framkalla några motstridiga känslor i Vattumannen. Du kommer att komma till ett vägskäl i ditt privatliv, och du kommer inte att veta vilken väg att gå. Ditt kärleksliv kommer att besvära dig mest. Du kommer att börja ifrågasätta om din partner är den rätta, och minnen av din gamla kärlek kommer att börja poppa upp, och du kommer att börja jämföra de två av dem. Du borde försöka hitta en inre balans och stänga av för lite. Att gå en promenad i skogen, frisk luft och lite motion kommer att vara bra för dig. Du kommer också att känna dig laddad när du är med andra människor så bjuda en av dina vänner för ett glas vin och ha kul tillsammans.

Under denna månad kan det uppstå lite kaos i dina relationer. Du älskar och dyrkar din partner, men ändå tenderar du ofta att gå tillbaka i tankarna till ditt senaste förhållande och fundera på vad du då gjorde fel. Förhållandet med ditt ex är inte det bästa, och du vill ändra det.
Du kommer att ha en pålitlig uppfattning om de olika månfaserna. Detta kommer också att påverka ditt humör, ditt engagemang i arbetet och även din hälsa. Du kommer att vara särskilt utsatt för ledsmärtor, och din hud kommer också att vara mer känslig. Tveka därför inte att köpa lite bättre kroppslotioner och vitaminer i bra kvalitet.

Vattumannen juni >>


Solen i oxen
19.4.15:49 - 20.5.14:51
b
19.4.
Solen i tvillingarna
20.5.15:51 - 20.6.22:43
c
20.5.

Denna period kan vara mycket fördelaktig för dig. Du kommer vara obeveklig och stabil när det kommer till dina åsikter. Alltså agerar du som en naturlig auktoritet och blir respekterad. Du kan känna ett behov av att samla ihop dina pengar, då de kan vara relevanta för dig. Med detta i åtanke, kan du kanske arbeta hårdare än du brukar. Men du kan framstå som girig och bete dig elakt i extrema situationer.

Du kommer inte få något lugn under denna perioden. En längtan efter ny information kommer driva dig framåt. Du kan framstå som sällskaplig, intellektuell eller till och med socialistisk i samhället. Ny kunskap och nya förmågor kommer hjälpa dig i ditt självförverkligande; du behöver därför inte vara rädd för att vara angelägen att studera, eller till och med skada relationer.

Venus i oxen
29.4.13:17 - 23.5.22:14
b
29.4.
Venus i tvillingarna
23.5.23:14 - 17.6.08:06
c
23.5.

Denna tid kommer kännas mycket intensiv för dig. Dina sinnen kommer vara på alerten, så du upplever varje händelse djupt, särskilt när det kommer till förhållanden och kärlek, men, det är tillämpningsbart på kulturella händelser så som teater eller konst. Du tenderar att kräva för mycket av de människor omkring dig och det är naturligt för dig, fast det kan slå tillbaka. Du får besluta dig försiktigt.

Du stannar inte kvar på en plats dessa dagarna. Resa, nya äventyr, ett socialt liv och flörtande attraherar dig. I extrema fall kan andra uppleva ditt beteende som trångsynt. När det kommer till kärlek blir du inte tillfredsställd av att bara ha en partner. I ett långvarigt förhållande bör din partner förse dig med många intressanta idéer för att göra dig glad.

Merkurius i väduren
10.3.04:52 - 15.5.18:55
a
10.3.
Merkurius i oxen
15.5.19:55 - 3.6.09:26
b
15.5.

Under denna period, kommer dina tankar vara bestämda och objektiva, vilket kommer vara till stor fördel vid lösandet av all typer av problem. Det kommer vara lätt för dig att komma på originella idéer, ganska spontant. Men, du kan ha några problem med att koncentrera dig. När det kommer till komunikation kommer du vara mycket självsäker, energisk och övertygande.

Under denna period, tenderar vi att bete oss rationellt och försöker vara lugna. Det verkar som att känslor inte rår på oss, då vi är påverkade av Merkurius. Vår komunikation är ganska långsam och eftertänkt, men å andra sidan, är det fullt förståeligt. Utöver det, kommer du kunna framgångsrikt avsluta vad som helst tack vare ditt tålamod och uthållighet. Därför är det inget som stoppar din utveckling.

Mars i väduren
30.4.17:13 - 9.6.06:20
a
30.4.

Under denna perioden kommer du inte ha problem med att agera impulsivt. Du blir en bra ledare också. Du kommer också vara kapabel till ihärdig och meningsfull kärlek. Din energi kan ge dig allt du längtar efter. Men, se upp när det finns stressiga situationer eftersom du kan ha en tendens att bete dig tanklöst och även arrogant.