Lejonet Horoskop 2018

Folk som är födda under detta glödande tecken styrt av den kraftfulla solen är typiskt nog väldigt energiska. De är generösa och har ledarförmågor. Tack vare din personlighet, kommer du få ut det mesta av svåra stunder som dyker upp under vägs. Det är därför horoskopet för lejonen är positivt. Enligt stjärnorna, kan en succeefylld tid väntas speciellt i slutet av året.

Precis i början av året, kan du förvänta dig fördelar på grund av Merkurius placering i vattumannens tecken. Lejonet kommer känna ett behov att stå upp för sig själv, oavsett omständigheterna. Men, detta inflytande kan vara negativt också - när det kommer till komunikation, särskilt i relationer där det är nödvändigt att kompromissa. Men just nu, tänker du inte på dem alls.

På grund av Venus inflytande, kommer våren 2018 få fart på ditt privatliv. Horoskopet menar på att du inte kommer sakna sällskap av det motsatta könet, flörtning eller äventyr. Den bästa chansen för att påbörja en ny relation är under just denna perioden. Du kommer även attraheras av att resa och utforska det okända.

Enligt horoskopet, kan några svårigheter förväntas under mitten av 2018. Rastlöshet kommer få dig att sänka ditt arbetstempo, vilket kan leda till att du hamnar i en återvändsgränd. Lejonen bör ge sina karriärer all sin uppmärksamhet, för att kunna fixa tidigare felsteg så fort som möjligt. Semester kommer inte på fråga just nu, du väntar hellre till en bättre period. Du borde även fokusera på din familj då du finner stöd och trygghet där. Dina närmsta hjälper dig gärna genom jobbiga stunder.

Hösten lovar att arbetslivet lugnar ner sig lite. Tack vare din personlighet, har du redan tagit dig igenom det värsta. Enligt horoskopet är det just nu den perfekta tiden för lejonen att ägna sin uppmärksamhet åt relationer. Venus i vågens tecken lovar harmoni och lycka. Därför kommer långsiktiga förhållanden att frodas. Er gemensamma tillit kommer växa sig starkare varje dag. Var inte rädd för att ta nästa steg. Hösten 2018 är den perfekta tiden för det - du kan inte bli avvisad.

Slutet på detta året lovar succee inom karriären, och även harmoni i de relationer som fortsätter. Lejonet kan sticka ut ur mängden och fånga en möjlighet med båda händerna. Slösa inte bort din chans. Det kan till och med finnas en befordran vid horisonten. Under julen, kommer du njuta av välförtjänt vila inom familjen.