Horoskop 2019

Du är verkligen nyfiken på vad Horoskopet 2019 kommer att ta med dig. Enligt vårt team av astrologer med många års erfarenhet kommer du att uppnå flera mål. Vill du veta vad är områdena i ditt liv där du kommer att nå stjärnorna och där å andra sidan ska du kolla? Kommer du äntligen att bli lycklig i 2019? Och vad sägs om din hälsa - kommer det att förbli bra eller komplikationer framför dig? Vårt horoskop kommer berätta för detta och mycket mer.

Under hela året kommer alla individer att åtföljas av stor mental kraft och självförtroende. Denna stora fördel kommer från förändringen av Jupiters placering - det kommer att gå in i Skyttens målmedvetna tecken. Därför kommer vi att kunna känna positiv energi inte bara i våra karriärer, samtidigt som vi löser komplicerade problem, men också i interpersonella relationer, där denna inlämning ger oss en fördel i kommunikation och förhandling.

Saturnus i Stenbocken kan dock hindra våra framsteg 2019. Det ger osäkerhet, så du kommer definitivt inte att förstöra något om du håller fast vid de etablerade reglerna. Å andra sidan kommer Uranus att hjälpa oss när det gäller karriär, dess inflytande är mycket stark här, så var inte rädd för att utnyttja den och främja dina idéer. Tveka inte om - den här positiva placeringen kommer endast att vara till mars.

När det gäller kärlek och relationer, blir stjärnorna oförutsägbara i år. Men det betyder inte att du borde vara rädd. Precis motsatsen. Horoskopet 2019 förutsätter en massa extraordinära upplevelser för både de som är singel och de som är i ett långsiktigt förhållande. Du kommer att känna att du bara har blivit förälskad, du kan uppdatera den potentiella förlorade intimiteten mellan dig och din partner och vara passionerad igen.

När det gäller hälsa är stjärnorna stabila, med undantag för mindre avvikelser. Det finns emellertid inga allvarliga hälsoproblem eller skador i förväg. Horoskopet kommer att gynna alla idrottare - oavsett om de är professionella eller fritidsaktiviteter. Du får chansen att ställa in baren högre igen.

Om du vill veta mer om vad som kommer 2019, gå över till horoskopet för särskilda stjärntecken. Det kommer att förbereda dig för framtida händelser, så du kommer att kunna ta ett steg mot din lycka.


Jupiter i skytten
8.11. 2018 - 2.12. 2019
i
8.11.
Jupiter i stenbocken
2.12. 2019 - 19.12. 2020
j
2.12.

Under denna period kommer du att agera med din övertygelse som fördel. Du kommer att vara självsäker, därför kommer du inte ha några problem samtidigt som du arbetar med större frågor. Således kommer du verka sofistikerad och du bör inte ha några problem med att övertyga andra. Men försök inte att dra nytta av det. Jupiter kommer inte att låta dig vara lugn.

Om du är född i Stenbocken kan Jupiter vara lite begränsad, det är därför du under denna period kommer att vara väldigt omtänksam och dessutom mån om andra. Istället för att utmärka dig så kommer du att underkasta dig det som gäller. I din karriär kommer inga väsentliga framsteg att ske. Å andra sidan ger din envishet dig energi att kunna övervinna alla hinder som uppstår. Då kommer du att uppskatta den plattform som du byggt ditt liv på.

Saturnus i stenbocken
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Denna period kan medföra bekymmer av misslyckanden eller avslag. Du kommer att vara mer bekväm med en underordnad ställning, särskilt när det gäller arbete som ger en hel del ansvar. Du kommer att känna dig lugnare om du följer angivna regler. Det positiva med denna period är varaktighet och en förmåga att bekämpa motgångar.

Uranus i väduren
12.3. 2011 - 6.3. 2019
a
12.3.
Uranus i oxen
6.3. 2019 - 7.7. 2025
b
6.3.

Du kan helt omfamna den enorma mängd energi som du känner under denna period. När det gäller karriär, kan din originalitet bidra till mer än ett framgångsrikt slutförande av projekt. Tendensen att envist främja dina idéer är verkligen en bra sak under denna tid. Din energi och humor kan komma väl till pass, till exempel, i relationer, oavsett om de är arbetsrelaterade eller personliga.

Under denna period kan du känna en önskan att förändra din rutin. Oavsett om det är en tradition av samhället eller dina egna värderingar. Du är kreativ och har en hel del fantastiska idéer så det är inte konstigt att du inte kan stå ut med något föråldrat. Men det finns också en risk för plötsliga förändringar i relationer. Du kan vara mycket oförsonligt.

Neptunus i fiskarna
3.2. 2012 - 30.3. 2025
l
3.2.

Du är mest sannolik till att känna stark mental styrka under denna period. Om du tänker på något ofta och intensivt nog och ibland tålmodigt, får du vad du vill utan tvivel. På grund av din fredliga och välgörande natur, kan du hamna i ekonomiska problem, vilket kan leda till existentiella problem så småningom.