Fiskarna Horoskop 2021

Vattentecknet Fiskarna är mycket känslomässigt och 2021 kommer att vara särskilt svårt för dem. Men denna period kommer att lära dig mycket om dig själv, och du kommer att få en möjlighet att titta på dina egna beteendemönster från avstånd. Räkna med mycket gråt och raseri, men också glädje och skratt. För Fiskarna kommer 2021 att representera tydliga bevis på att i allt dåligt finns det också nåt positivt.

På grund av Jupiter i Vattumannen har du många idéer, till exempel hur du effektiviserar ditt arbete på jobbet. Men du kommer också att vara rädd för mer ansvar så du inte blir så glad när din chef ger dig en större uppgift. Oroa dig inte, horoskopet visar att när du accepterar denna uppgift, så kommer du inte ångra det. Det kan tvärtom hjälpa dig i utvecklingen av din karriär.

Sommaren kommer att väcka raseri inom dig, vilket betyder att du kommer att verka aggressiv för personer i din närhet. Kom ihåg att det inte är någon mening att ventilera dessa känslor till andra. Köp istället en boxboll och slå den tills du har fått nog. Eller, när du är hemma ensam, börja skrika i en kudde eller vänd in mot väggen. Du kommer att bli förvånad över hur bra det faktiskt fungerar.

När 2021 når halvårsskiftet kommer du redan att känna dig helt utmattad. Resan är inte slut än och raseri kommer nu att ersättas av sorg. Om du känner dig mer emotionell än vanligt, gråt ut på axeln till en nära vän. Fiskarna behöver den här typen av kontakt, och de kommer att känna en omedelbar tillfredsställelse.

Horoskopet kanske inte är korrekt i allt, men det är nästan säkert att detta år kommer att representera betydande utveckling för dig. Du har rensat dina känslor, och framtiden väntar på dig. Var inte rädd, för den kommer att bli mycket ljusare än ditt förflutna.

Fiskarna kommer att avsluta året med sin familj - de kommer att ge en hjälpande hand när det behövs. Du har gått igenom mycket, så att göra något kommer inte att göra någon skada - till exempel åka på en naturresa eller SPA-helg. Du förtjänar verkligen avkoppling, och dessutom så hjälper det dig att tänka på annat. Speciellt när du tar din partner eller dina vänner med dig, då kommer du att ha mycket roligt – och skratt är en av de bästa medicinerna för själen.