Fiskarna Horoskop 2020

Till Fiskarna kommer Horoskop 2020 att ge dig många möjligheter som starkt förbättrar din intuition. Människor som är födda under detta vattenmärke, som styrs av Jupiter och Neptunus, är vanligtvis ganska obeslutsamma, även vad gäller små saker. År 2020 kan därför utgöra en viktig period för dem, eftersom det kommer att göra det möjligt för dem att arbeta hårt för att göra dem bättre.

Från januari till mars kommer fiskarna att njuta av en stor våg av kreativitet som Neptun i Vattumannen har gett dem. Det kan vara användbart inte bara när du engagerar fritidsaktiviteter och underhåller ditt hushåll, men också på jobbet. I synnerhet kommer du att göra riktigt bra ifrån dig i lagarbete, där ditt praktiska tänkande kommer att uppskattas. Romantiska relationer är främst fredliga och stabila under denna period.

Med ankomsten av våren måste du lämna fantasivärlden och återvända till verkligheten. Ditt horoskop kan avslöja att det kommer att uppstå några oväntade ekonomiska problem, vilket kommer att kräva att du arbetar hårt och kanske till och med på övertid. Den perfekta belöningen för dig nu kommer att vara harmoniska relationer, särskilt med din familj och vänner. När det gäller romantik kan fiskarna stöta på små vridningar som orsakas av Uranus position i Taurus. Det finns dock inget problem som inte kan lösas med öppen och ärlig kommunikation.

Sommaren 2020 kommer inte bli den lyckligaste tiden för Fiskarna. På grund av Saturnus inflytande i Fiskarna kommer du att vara mycket känslig, så även ett litet problem kommer att räcka för att du ska kollapsa som ett korthus. Du bör åtminstone hålla ditt humör lite mer balanserat när du fokuserar på olika fysiska aktiviteter, speciellt att springa eller gå. Försök att involvera din partner i dem, kanske genom en aktiv semester för två.

Under de sista månaderna detta år kommer ditt horoskop sannolikt att ge dig flera arbetstillfällen. Om du känner att din karriär ska ta en annan riktning, kan du nu verkligen vända situationen. I singlarnas liv kommer stjärnorna förmodligen att medföra att du blir en intressant individ som andra definitivt kommer att kasta ett öga på. När du visar dem ditt sanna jag är det mycket möjligt för den här kortsiktiga bekantskapen att bli ett seriöst förhållande.