Vågen Horoskop 2019

Till skillnad från föregående år när du njöt av fred, kommer Vågens horoskop 2019 att vara full av händelser. Du kommer att göra särskilt bra i karriären, men ditt personliga liv kommer inte att bli kvar heller. Du är före både positiva och negativa erfarenheter. Men det är precis som det går. Dessutom, tack vare deras egenskaper, kan människor som är födda under detta tecken, som kontrolleras av Venus, bekämpa alla fallgropar. Dessa individer kännetecknar deras konstnärliga gåva. De är intelligenta, rättfärdiga och sanningsenliga. Ibland kan deras överdriven känslighet vara en nackdel.

Under vintern i början av 2019 kan Vågen förvänta sig många händelser att äga rum. För det första kommer du att möta en karriärmöjlighet som du måste ta omedelbart om du inte vill missa det. Det kommer troligtvis att betyda extra arbete, men resultatet kommer att vara värt det. Beslutet är upp till dig. Förutom det, på grund av Merkurius inverkan i Oxen, som du kan förvänta dig speciellt i mars, kommer du att känna en stark sexuell körning. Därför kan du vänta på en passionerad flare mellan dig och den person du lockas till.

Årets vår kommer att fortsätta i en liknande anda. Långsiktiga relationer kommer också att bli en chans. Horoskopet säger att det nu är den perfekta tiden att ta nästa steg. Du är på samma våglängd som din partner, så något förslag kommer att förstås. Även i karriären kommer du bra att jaga ditt mål.

Vändpunkten kan komma under sommarmånaderna 2019. Det kommer att vara en oärlig person i din omgivning som försöker skada dig. Den här gången kan du inte lita på hjälp från andra. Du måste ta hand om den här situationen själv, för bara det sättet kan du lära dig och flytta din personlighet framåt.

På hösten kan Vågen förvänta sig en positiv period igen, särskilt när det gäller karriär. Merkurius inflytande i Stenbocken kommer enligt horoskopet att ge dig självkontroll och förmåga att koncentrera sig. Det räcker att bara komma till jobbet, målet kommer att vara inom räckhåll. Det kan till och med vara nödvändigt att arbeta på bekostnad av fritid. Lyckligtvis kommer din partner och familj att förstå. Så det finns inget hot här inne.

Slutet av 2019 kommer att användas i fred och komfort i hemmet, enligt horoskopet. Harmoni kommer att omge dig mycket. Vågen kommer också att vara stolt över den tidigare karriärföreställningen. Du kan använda den nya delen av fritiden för rengöring, eller göra sport som du tycker om och är stolta över.