Vädur Horoskop 2018

Detta året, för de som är födda i detta glödande tecken styrt av Mars är fullt av energi, för vilket bästa användningsområdet är karriären. Dock kommer du inte sakna någonting i förhållanden. Tack vare flit och uthållighet, vilket är typiskt för Väduren, kommer du kunna nå de målen du satt. Inte enbart för dina personliga egenskaper, men också för planeternas postitioner, kommer horoskopet för 2018 garanterat för vara mycket positivt för Väduren.

Under årets första månader, kan ditt förhållande stagnera. Venus inflytande är mycket intensivt, så du kanske blir lite känslig när det kommer till känslorna. Du har inga problem med att vara redo att agera och ta på dig rollen som ledare, vilket gör dig till en perfekt kandidat för ledarroller. Chefer kommer säkerligen märka en sådan potential.

Vårmånaderna 2018 kommer bringa nya och okonventionella idéer för Väduren. Men, tack vare överdrivet dagdrömmande, kan det finnas några svårigheter med att koncentrera sig på verkligheten. På tal om förhållanden, kommer din uthållighet visa sig lyckad igen. Du kommer vara envis i din kärlek. Dessutom, ditt impulsiva beteende och dominansen av ditt hjärta över din hjärna lovar god och romantisk kärlek. Du kommer också att må bra när du är omgiven av vänner eller varsomhelst där du kan få en paus från vardagsbekymmer.

Under de varmare månaderna, pga Venus i lejonets tecken, kan du förvänta dig frid i ditt privatliv. Dina förhållanden kommer vara mycket lojala och respektfulla. Inga vändningar kommer äga rum och en natt kommer kärleksaffärer vara oattraktivt för dig. Under sommaren, kommer det en period som är gynnsam för karriären. Din förmåga att analysera och gå till botten med olika händelser står just nu i blom. Men, ta hand om din egen hälsa, du får inte försumma dig själv bara för att kunna jobba.

Under hösten 2018, blr du ge det mesta av din uppmärksamhet till familjen, enligt horoskopet. Oavsett orsaken till din nedstämdhet, finner du alltid hjälp och ny energi när du är omgiven av dina närmsta. Dessutom, Merkurius position i Skorpionens tecken kommer ha en positiv effekt på din förmåga at ta åt dig information. Så länge du är fokuserad, kan inget hinder ses som för stort. Du kommer förmodligen känna dig nyfiken också. Du kommer inte har något problem med att prata om ämnen som är tabu.

Vid slutet av året, kommer Väduren specifikt att fokusera på utbildning. Du kommer känna ett ansvar och din moraliska ståndpunkt kommer vara stark. Det kommer påverka din arbetsprestation, såväl som ditt privatliv. Du kommer organisera dina prioriteringar och ta reda på vad som är viktigt för dig vilket kommer tillåta dig att starta det nya året med ett klart huvud och ett bestämt mål.

 

KontaktFacebook