Stenbocken Horoskop 2018

Stjärnorna menar på att horoskopet för 2018 kommer mestadels vara positivt för Stenbocken. Folk som är födda i detta stjärntecken styrt av Saturnus, kan se fram emot olika typer av händelser, både positiva och negativa sådana. Men det är så livet är. Det är viktigt att lära sig av sitt förflutna. och det är precis vad stenbocken bör hålla i bakhuvudet. Utöver det, tack vare din praktiska personlighet och tendens att jobba hårt, kommer du alltid hitta sätt att lösa alla problem.

Direkt från början av året, kommer Mars inflytande över stenbocken att bringa dig ett behov av att kämpa för det du tror på - vilket eventuellt kan betyda konflikter. Om du är för envis i en konflikt med någon auktoritet (till exempel chefen), så kan situationen sluta illa för dig. Det är nyttigt att hålla sig lugn, utvärdera situationen med realistiska ögon och veta när risken är värd att ta, och å andra sidan, när du ska backa ett steg. Frustrationen och den överflödiga energin kan släppas ut genom till exempel träning.

Med vårens månader 2018 och den gradvisa uppvärmningen, smälter du också. Du kommer attraheras av allt nytt, som att vara med någon av det motsatta könet. Horoskopet lovar de som är singlar mycket äventyr och flörtande under denna perioden. Dessutom, kan en slumpmässig bekantskap bli till en sann kärlek. Allt du behöver göra är att försöka och inte ge upp.

Varje stenbock kan förvänta sig att karriärsituationen blir enklare. De tidigare problemen är besegrade och bortdrivna, så du kan börja komma in i rätt tempo. Om du har mål att åstadkomma något, så är nu den perfekta tiden att visa vad du är kapabel till. Under denna perioden, kommer förhållanden vara stabila, så du behöver inte vara orolig för att konflikter skulle dyka upp i din nära omgivning. Du kommer åtföljas av harmonisk energi.

Hösten 2018 kan bringa möjliga problem, enligt horoskopet. Tack vare Venus inflytande på skorpionens tecken kommer du attraheras av förbjuden frukt. Dina känslor kommer vara intensiva, men du kommer göra ditt bästa för att inte visa dem. I extrema fall, kan sådan symbolik, även betyda otrohet. Å andra sidan, med tanke på ditt arbetsliv, kommer du uppleva några tysta stunder. Du kommer kunna analysera snabbt och lösa alla typer av problem. Om du jobbar hårt och är flitig, kommer den förtjänade belöningen nästan vara inom räckhåll.

Med slutet av året, kommer händelserna runtomkring lugna sig. Därför, kan du stanna upp för stunden och utvärdera passerade händelser. Enligt horoskopet, kommer du må bäst när du är omgiven av familjen, eller någonstans där du känner dig trygg.

 

KontaktFacebook