Horoskop 2017

Med det nya året kommer det nya 2017 horoskopet. Enligt vårt erfarna team av astrologer kommer du detta år uppleva mycket framgång i både ditt privatliv och din karriär. Du kan förvänta dig glädjerika tillfällen, och även vändningar och utmaningar längs vägen. Men oroa dig inte. Med vårt horoskop, är du redo för vad som helst! Våra horoskop är förberedda för dig i enlighet med traditionella lagar, som användes av Hellenska astrologer runt 200 f.Kr.

Om du vill uppleva året 2017 fullt ut, rekommenderar vi dig att hålla dina ögon vidöppna och noggrannt observera, inte bara vår hemsida, utan även världen runt dig. Du vill inte missa en unik engångsföreteelse. Förvänta dig inte att positiva saker kommer att “komma till dig” automatiskt. Våga dig ut för att möta din tur.

I relationsområdet, visar 2017 horoskopet positiv energi och speciellt i det första halvåret. Stjärnorna kommer främst att gynna långsiktiga förhållanden och dom som letar efter sina själsfränder. Den största chansen för dig att hitta den rätta kan du förvänta dig dyka upp i den sena hösten eller i sommarmånaderna. I detta år är det ingen bra tanke att försöka vara skyndsam om saker. Horoskopet rekommenderar istället att vänta tålamodig tills du finner ditt öde. Då kommer din kärlek bli mycket starkare.

I din karriär, lovar horoskopet avancering och personlig utveckling. Men ingenting i livet är gratis, så speciellt detta år 2017 borde du inte vara rädd för att ta risken. När du väl sorterat dina tankar och bestämt satt dina mål, vet du exakt när rätt tid kommer för dig att satsa på vad du vill. Horoskopet lovar till och med avancering i karriären för de mest flitiga arbetarna.

För mer information om hur detta år kommer att utvecklas, hänvisar vi till varje stjärntecken i horoskopet. Få reda på vad som är planerat för dig detta år!


Jupiter i vågen
9.9. 2016 - 10.10. 2017
g
9.9.
Jupiter i skorpionen
10.10. 2017 - 8.11. 2018
h
10.10.

Du kommer att njuta av resor och sällskap med andra människor under denna period. Du kommer också att ha en tendens att ha ett konventionellt moraliskt tillvägagångssätt tack vare att du kommer att ha stabila relationer. Men om en situation inte är lämplig för dina nuvarande önskningar, både finansiellt eller känslomässigt, kommer det att finnas åtminstone en radikal förändring.

Under denna period kan du räkna med en stor vinst från dina investeringar, skatter eller till exempel försäkring. Det kan dock vara farligt om du riskerar dina ekonomiska medel. Påverkad av denna position, kan din mörka sida avslöjas också.

Saturnus i skytten
18.9. 2015 - 20.12. 2017
i
18.9.
Saturnus i stenbocken
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Under denna period kommer vi inte låta oss vara förtroendefulla eftersom vi fortfarande undermedvetet känner en mycket realistisk närvaro av fara. Du kan också känna en känsla av ansvar eller rädsla att riskera och en tendens att döma andra människor som inte är rädda för risk. Fördelen med denna period skulle vara att planera ytterligare framtid, både personligt och karriärsmässigt.

Denna period kan medföra bekymmer av misslyckanden eller avslag. Du kommer att vara mer bekväm med en underordnad ställning, särskilt när det gäller arbete som ger en hel del ansvar. Du kommer att känna dig lugnare om du följer angivna regler. Det positiva med denna period är varaktighet och en förmåga att bekämpa motgångar.

Uranus i väduren
28.5. 2010 - 15.5. 2018
a
28.5.

Du kan helt omfamna den enorma mängd energi som du känner under denna period. När det gäller karriär, kan din originalitet bidra till mer än ett framgångsrikt slutförande av projekt. Tendensen att envist främja dina idéer är verkligen en bra sak under denna tid. Din energi och humor kan komma väl till pass, till exempel, i relationer, oavsett om de är arbetsrelaterade eller personliga.

Neptunus i fiskarna
4.4. 2011 - 12.12. 2020
l
4.4.

Du är mest sannolik till att känna stark mental styrka under denna period. Om du tänker på något ofta och intensivt nog och ibland tålmodigt, får du vad du vill utan tvivel. På grund av din fredliga och välgörande natur, kan du hamna i ekonomiska problem, vilket kan leda till existentiella problem så småningom.

 

KontaktFacebook